Printing Papan Game kanthi Tutup Desain Custom lan Kothak Ngisor

Papan game
Game kertu yaiku game apa wae sing nggunakake kertu main minangka piranti utama sing bisa dimainake, dadi game tradisional utawa khusus.Item liyane bisa ditambahake ing game set kaya die utawa instruction booklet etc.

 

Papan game asalé saka Jerman lan wis populer ing Eropah lan Amerika kanggo puluh, wong ketemu kanca utawa nggawe kanca karo muter game.Perang, perdagangan, budaya, seni, construction kutha, sajarah lan akeh aspèk liyane sing melu ing game table, paling padha nggunakake bahan kertas karo model kepileh kanggo bantuan.Iku jenis game pasuryan-kanggo-pasuryan karo emphasis kuwat ing komunikasi.Mulane, game table minangka cara sing paling apik kanggo komunikasi ing macem-macem kesempatan kaya luang kulawarga, kumpul kanca, lan uga luang bisnis, kanthi sifat game sing luwih murni lan luwih sederhana.

 

Game meja modern kira-kira duwe fitur ing ngisor iki:

Game kasebut biasane dirancang dadi game multiplier, biasane kanggo 2-8 wong, wektu kanggo siji babak game biasane saka setengah jam nganti rong jam.

Aturan game kasebut gampang dingerteni, sanajan bocah-bocah umur 8-12 bisa nguwasani.Ing tangan liyane, game mbutuhake akèh Sastranegara lan ndadekake game merata atraktif kanggo wong diwasa

Desain game nggunakake macem-macem tema kayata sajarah, ekonomi, perang, budaya, seni lan arsitektur, uga aturan menarik, mbantu nggedhekake interaksi antarane pemain kanggo melu.Dibandhingake karo game table tradisional ing cara obah langkah dening dadu uncalan lan pilihan acak, game table modern akeh sugih.

 

Biasane ora ana pemain sing bakal diilangi ing separo game, game kasebut rampung nalika siji utawa luwih pemain entuk target tartamtu utawa sawise muter babak tartamtu.

Gambar desain game kebak kreativitas seni, produksi sing apik banget lan bahan sing apik banget.Iku ndadekake saben game koleksi favorit kanggo sing pemain game.

Game duwe openness apik, ndhukung pemain kanggo nggawe utawa ngluwihi aturan.Lan melu ing sawetara bahan mbukak lan aturan kanggo pemain nggawe model apik dhewe, diarani Print & Play Games luar negeri.

Papan-Game-Printing

Papan-Game-Printing-3

Papan-Game-Printing-2

 

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita