Teknologi antimikroba sing ramah lingkungan nglindhungi 99% bakteri sing mbebayani. Digawe saka bahan baku pvc berkualitas tinggi saka Jerman, anti banyu, tahan lama lan ramah kesehatan. Game kulawarga, dolanan ruangan, dolanan bocah, alat peraga sihir, lsp.

apa kertu poker plastik utawa kertu kreteg plastik sing digunakake ing game, kita tansah maringi pitutur sing pilih produk sing plastik.Kertu sing plastik bakal konservatif 20 nganti 50 kaping luwih suwe tinimbang kertu dolanan sing dilapisi plastik.Wjpcc plastik playing cards ora bakal ditandhani, dentted, utawa crimped ing kahanan playing normal, nyegah sengaja menehi tandha, lan lagi washable sing menehi geladhak sing account anyar katon seger kanggo taun.kertu playing plastik sing penggalihipun dhumateng kanggo menehi hasil, padha geser tengen meja felt gampang kang nambah raos profesional saka kualitas kanggo game.Kertu main plastik Wjpc tahan tandha, awet, fleksibel, gampang diacak lan gampang ditangani.Dheweke nggawe game sampeyan kanthi efisien lan minangka solusi ekonomi sing paling apik kanggo main kertu.

 

plastik-Playing-Kartu-3

 

plastik-Playing-Kartu-5

 

plastik-Playing-Kartu-4

 

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita