Customized

1. Pitakonan

Klien kudu nyedhiyakake spesifikasi, bahan, proses, syarat kemasan, jumlah cetak, wektu pangiriman, lan liya-liyane supaya kita bisa ngutip kanthi akurat.Kajaba iku, pitakonan liyane babagan produk uga bisa takon.

2. Desain Tata Letak

Sawise pesenan wis dikonfirmasi, klien kudu nyedhiyakake kabeh desain sing dibutuhake liwat salah siji saka ing ngisor iki:
- Email
- Dropbox
- WeTransfer
- Google Drive
Desainer kita banjur bakal nuruti syarat klien lan miwiti kerja.Ing telung dina, kita bakal ngirim liwat desain tata letak lan mbenakake kanggo desain final.Kanggo entuk kualitas cetak sing paling dhuwur, kirim gambar paling sethithik 300 DPI, resolusi sing luwih gedhe, gambar sing luwih apik.Format dokumen asli kudu CDR, AI utawa PDF.

3. Layout dikonfirmasi lan simpenan

Nalika tata letak wis dikonfirmasi, kita bakal ngirim invoice lan klien kudu mbayar simpenan 30%.Bakal diprodhuksi karo tata letak dikonfirmasi final nalika simpenan wis dikonfirmasi.

4. Produksi

Ing wektu produksi, ora ana owah-owahan sing bisa ditindakake ing proses iki.Yen klien kudu mbenakake file nalika produksi, biaya ekstra revisi kudu dikenani biaya dening klien.

5. Lead Time:

Saka tanggal konfirmasi lan simpenan, 10-40 ewu dek yaiku 10-15 dina timbal, 50-90 ewu dek yaiku 15-20 dina timbal, 100-150 ewu dek yaiku 20-25 dina timbal, 200-250 ewu geladhak punika 25-30 dina timbal wektu. (Jadwal bisa diatur ing advance miturut kahanan produksi yen urgent.)

6. Pangiriman

Sawise produksi wis rampung, klien bisa mriksa kertu (sampeyan bisa teka ing pabrik kita kanggo mriksa utawa bisa ngirim sampel produk massal kanggo inspeksi), lan imbangan kudu dibayar sadurunge pemeriksaan.