Game kertu yaiku game apa wae sing nggunakake kertu main minangka piranti utama kanggo main game kasebut, dadi game tradisional utawa khusus game.Item liyane uga bisa ditambahake ing set game kaya dadu utawa buklet instruksi dll.
ora ana ukuran tetep kanggo pesawat game kertu lan paling saka ukuran sing selaras.
saben game kertu tartamtu duwe aturan dhewe. Game kertu dagang duwe sawetara fitur umum:
1. Ana prakara apa game, bakal ana presentation saka aturan teks njlèntrèhaké kahanan nggunakake lan fungsi kertu iki.
2. Sejatine, saben game mbutuhake pemain duwe dek desain dhewe.Pemain kudu milih nomer tartamtu saka kertu saka ewu kertu lan kerjo bareng kanggo menang game.Iki nyedhiyakake game sing mbukak lan macem-macem kanggo game kasebut.
3. Umumé ngandika, iku njupuk kahanan tartamtu kanggo nggunakake kertu sembarang.
4. Ing aturan dhasar saka game iku nggunakake kahanan sing padha duwe, nggunakake kertu ing kelompok, kanggo gawé sawetara jenis efek, supaya entuk kondisi menang dibutuhake dening game.
5, ora ketompo apa jenis game, aturan, game digawa metu ing babak, lan babak nderek struktur tartamtu
wjpcc wis makarya karo sawetara perusahaan game kanggo miwiti macem-macem kertu game populer.

 

 

 

Card-Game-Dobel-Sisi-5

Card-Game-Dobel-Sisi-4
Card-Game-Dobel-Sisi-3

Card-Game-Dobel-Sisi-2

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita