FAQ

Babagan Layanan
Babagan Layanan

Q: Apa aku bisa duwe sawetara conto kanggo nyoba utawa nggawe conto dhewe?
A:Mesthi sampeyan bisa.Kita duwe 3 pilihan kanggo conto.
1. Sampel gratis saka dek kertu sadurunge kasedhiya, sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman.

2. Sampel cetak digital: lembaran sing ora dipotong karo kriya sampeyan
Kalebu kertu pasuryan, mburi lan kothak nyeleh, sampel digital werna mung bisa dicocogake karo offset print bab 70% -80%.

3. Formal sampling (sampel fisik).Padha karo produk, werna sampel bisa cocog karo werna produk babagan 90-95%

Q: Apa MOQ sampeyan?Bisa nggawe kertu miturut MOQ sampeyan?
A:MOQ kita yaiku 500 dek kanggo siji versi.
Ya, kita bisa nggawe kertu ing sangisore 500 dek kaya sing dijaluk, nanging biaya total padha karo 500 dek, sing ndadekake saben dek larang banget lan mulane disaranake sampeyan supaya 500.

P: Kanthi nggawe kertu dolanan khusus, bagean sing bisa disesuaikan?
A:Kertu main khusus kita bisa dicithak kanthi desain sampeyan ing sisih siji utawa loro, uga kalebu permukaan kothak, percetakan CMYK.We offer printing PMS karo biaya ekstra.

P: Apa format file sing kudu digunakake?
A:JPG (Minimal 300 dpi ), PNG, PSD, PDF, AI.

P: Apa sampeyan nawakake layanan desain karya seni?
A: Saiki kita ora nyedhiyani layanan desain lengkap, nanging kita bisa mbantu nambah sawetara desain prasaja utawa logo ing kertu, lan artis inhouse bisa menehi sawetara saran kanggo tata letak.

P: Suwene suwene nampa pesenanku?
A:Biasane pesenan ing ngisor 10.000 dek, butuh 15-20 dina kanggo produksi sawise konfirmasi e-bukti pungkasan lan nampa simpenan.Kanggo mesthekake sampeyan nampa pesenan ing wektu, please maringi pitutur wektu pangiriman supaya kita bisa ngatur, malah kanggo pesenan urgent.

P:Apa sampeyan ngirim / ngirim internasional?
A:ya wis!We ngirim meh nang endi wae ing saindhenging donya.We offer DHL, Fedex, UPS, kiriman udhara lan segara, supaya kita ngerti alamat pengiriman supaya kita bisa mriksa biaya kanggo sampeyan.

Klik Kanggo Email Me

sales@wjplayingcards.com

Newsletter

ngandhani Kabar Paling Anyar

Tes Gratis

kanggo marem Panjenengan

Agen donya

kepingin tulus

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?