Becik kanggo kantor, outing, nitih mobil lan piknik, ora ana ukuran tetep kanggo pesawat game kertu lan paling saka ukuran selaras siji, saben game kertu tartamtu wis aturan dhewe.wjpcc wis dicithak lan diprodhuksi akeh kertu game misuwur karo sawetara jinis technique khusus.Contone uv printing, titik uv, film laser laminated, titik emas / salaka foil lan emas / perak edging etc.. 300/350/400gsm kertas seni iku pilihan kertas apik kanggo kertu game, laminasi matte ndadekake kertu awet lan loropaken anak.Mbok sampeyan butuh sawetara dhuwit recehan, bit, lan instruksi kanggo bantuan kanggo muter game, komponen iki digawe dening bahan lingkungan loropaken.

Ana akeh jinis kothak kanggo kertu game, tutup & kothak ngisor, kothak laci, kothak flip, kothak tuck, kothak gantungan, kothak timah, lan kothak plastik.Wjpcc minangka profesionaltukang game kertu.

 

Printed-Playing-Game-Card-5

 

 

Printed-Playing-Game Cards-4

Printed-Playing-Game Cards-2

Printed-Playing-Game Cards-3

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita