Pilih saka kertu main logo siji warna sing prasaja utawa dek kertu sing dicithak khusus karo kabeh kertu 54 sing nggawa gambar produk warna lengkap. Informasi produk sampeyan bisa dicithak ing pasuryan kertu, logo sampeyan bisa dicithak ing mburi kertu, lan kothak uga bisa nuduhake informasi merek sampeyan.Pilih kertas beda miturut budget, 280-300gsm kualitas standar kertas playing bakal ngirit budget, 300-310gsm kertas inti ireng paling apik, nyorot account.Air bantal nggawe playing cards Gamelan.Saliyane kreteg logo promosi tradisional lan kertu poker, kita nampilake kertu dolanan kanthi wujud lan tema.Dek kertu sing didhukung standar uga bisa kalebu kertu ekstra unik sing bisa digunakake minangka kupon, kertu bisnis, grafik unik kanggo industri sing dipromosekake utawa tanggalan tahunan ukuran saku.Digunakake minangka item nyurung - Kupon bisa nebus tanpa mengaruhi integritas liyane 54 kertu ing kelompok.Iki utamané migunani kanggo kelompok masyarakat - utawa geladhak iklan - ngendi saben kertu ngemot iklan kanggo bisnis.

Kartu Poker Promosi Plastik khusus (2)

Kartu Poker Promosi Plastik khusus (3)

Kartu Poker Promosi Plastik khusus (4)

 

 

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita