Kepiye carane milih kertu dolanan sing ora mung bisa main game, nanging uga adoh saka virus?

BY Admin

Pengumuman: 28-07-2020


Apa sampeyan bosen ing omah sajrone karantina?Bosen nggulung liwat media sosial? Apa ora ana sing menarik kanggo ditonton ing TV? Yen sampeyan ujar "ya" kanggo pitakonan kasebut, bisa uga game kertu sing nyenengake bakal narik minat sampeyan.Nanging, kepiye carane milih dek kertu sing ora mung bisa main game, nanging uga adoh saka virus?

Saiki, COVID-19 pancen serius. Nggatekake kebersihan lan kebersihan nalika main kertu . Apa sampeyan butuh dek kertu dolanan sing bisa tahan banyu lan tahan noda, lan uga bisa disinfeksi kapan wae? Banjurkertu playing plastikbisa mbantu sampeyan.

Bahan baku saka kertu dolanan plastik yaiku plastik.Plastik minangka senyawa polimer sintetik, sing uga bisa disebut makromolekul.Iki uga umum disebut plastik utawa resin., Sampeyan bisa bebas ngganti gaya awak.Iki digawe saka bahan baku monomer kanthi sintesis utawa reaksi kondensasi.Iki kalebu resin sintetik lan pengisi, plasticizer, stabilisator, pelumas, pigmen lan aditif liyane.

Lan kita nggunakake plastik kualitas dhuwur, bisa Anti-fouling lan 100% anti banyu.Yen dadi reged, wisuh nganggo banyu langsung kanggo njaga kertu playing minangka anyar .Uga, iku awet lan ora gampang luntur.Sampeyan bisa nggunakake alkohol kanggo disinfect sadurunge lan sawise nggunakake supaya adoh saka virus .Ora ana masalah kanggo disinfect plastik playing cards karo alkohol utawa disinfektan. Apa trep banget lan higienis?

Ora mung iku, kertu playing plastik sing thickened lan lumahing wis frosted, karo tutul apik lan ora gampang kanggo slip .Uga kualitas apik banget lan kuwat.Aja kuwatir babagan bau plastik, kita nggunakake plastik sing ora ana ambune, ora beracun lan disertifikasi.

Ing kasunyatan, plastik playing cards tahan kanggo lempitan lan apik resilience .Iku ora masalah kanggo kertu mbengkongaken ing sembarang amba .Kauntungan paling gedhe plastik playing cards duwe urip layanan dawa lan bisa nggunakake siklus.

Yen sampeyan perlu plastik playing cards, please aran gratis kanggo hubungi kita.Wangjing Playing Cards Company menehi sampeyan kertu dolanan plastik berkualitas tinggi.

informasi produk

Merk: WJPCC

Jumlah: 1

Ukuran: 63*88 MM

Jumlah kertu: 54 kertu

Bahan: PVC

Werna: ireng

Perawatan lumahing: varnish glossy

5

4

3

2

1

 

Shenzhen Wangjing Printing Co,.Ltd
Joy Lee
Dongguan Wangjing Printing Co,.Ltd
Telpon seluler: +86-1353206977
WhatsApp: +86-13532306977
Email:sales11@wjplayingcards.com
Skype: urip: Joy Lee
Alamat: No.958, Fumin Middle Road, Dalang Town, Dongguan (东莞大朗镇富民中路958号)