Kertu Tarot sejatine ana gandhengane karo main kertu!

BY Admin

POSTINGAN: 11-01-2021


Minangka cara Western divination, kertu tarot kebak misteri, nalika kertu poker minangka cara hiburan sing saben kluwarga bakal muter.Iku misale jek sing ana hubungan antarane loro SIM sing ora bisa diputer bebarengan!

♤Ketentuan umum tarot lan kertu main:

Pedhang => spades;

Holy Grail => Ati;

Pentagram (duwit receh lintang) => kothak;

Wit Panguripan (Scepter) => Plum;

Waiter + Knight => Jack

The Fool => Kartu Joker (Kartu Hantu)

Kertu tarot minangka leluhur saka kertu dolanan modern.Cangkir, rod, bintang, lan pedhang ing kertu Tarot berkembang dadi ati simbolis, plum ireng, berlian lan spade.78 kertu kertu tarot uga wis berkembang dadi 52 kertu dolanan modern.Saka 26 kertu sing ilang, mung siji sing isih ana, yaiku memedi utawa wong bodho, nanging biasane ora digunakake ing game kasebut.Kertu iki, amarga kertu hantu ora populer banget.

Yagene iki rong puluh enem kertu-siji-siji saka kabeh kertu-dijupuk?Pitakonan iki penting banget, amarga 22 saka 26 kertu padha kertu paling penting, "ace", utawa "instrumen rahasia amba".Saiki pemain kudu nemtokake set kertu liyane minangka kertu trump, amarga kertu trump nyata wis dibatalake, sapa sing mbatalake?

Mulane, kertu trump saka tarot pancen nduweni hubungan khusus karo parade suci sing nyatakake sifat-sifat dewa.Parade kasebut kalebu brahala, topeng, penyamaran, nyanyi lan nari, lan gerakan sing tetep, sing banjur berkembang dadi pagelaran badut karnaval.Badut iku padha karo 'bodho' sing mimpin tim tarot ace.Antics sing ditindakake dening badut kasebut asale saka tembung Italia 'antico' lan tembung Latin 'antiquus', sing tegese 'kuna lan suci'.

Wiwit jaman kuna, kertu tarot wis digunakake kanggo ramalan lan uga bisa mbuktekake kesuciane.Ramalan asale saka tembung 'ketuhanan', amarga diyakini mung barang-barang suci sing nduweni daya pangerten.Wong-wong Kristen sing melek kerep nggunakké ”Alkitab” kanggo ramalan.Lakuné yaiku mbukak ”Alkitab” sak karepé, ndemek tembung-tembung tartamtu lan njupuk ramalan saka iku.St Augustine nyaranake cara iki kanggo ngatasi kebingungan.