Kabar Perusahaan

  • Carane Ngasilake Deck Good Playing Cards

    Carane Ngasilake Deck Good Playing Cards

    Umumé ngandika, printing kertu playing kalebu ing ngisor iki 14 langkah produksi (langkah-langkah bisa uga beda ing pabrik beda): 1. Atur 54 poker designs menyang 6 × 9 (54) utawa 7 × 8 (56) ukuran.Amarga sawetara kertu main kudu dicithak nganggo kertu 55 utawa 56, kertu tambahan 1 utawa 2 ...
    Waca liyane
  • Mirage Deck saka Playing Cards

    Mirage Deck saka Playing Cards

    Keywords: WJPC, WJPCC, playing cards, cardistry, cardists, cardistry playing cards, Piandel playing cards, tukang sulap, butter Rampung, lapisan $19,017!Entuk sukses gedhe ing Kickstarter maneh, Mirage Deck of Playing Cards, dek sing dicithak dening WJPC.WJPC wis dadi supplier pilihan kanggo ...
    Waca liyane