Plastik Playing Cards

Plastik Playing Cards

WJPCC 100% plastik Playing kertu ora bakal ditandhani, dentted, utawa crimped ing kahanan playing normal, nyegah tandha sengaja, lan padha washable sing menehi geladhak tampilan seger anyar kanggo taun.