ДОБРЕДОЈДОВ ВО WJPCC

Dongguan Wangjing Poker Co., Ltd. (WJPCC) се наоѓа во градот Dongguan во провинцијата Гуангдонг.Вангинг е компанија за печатење специјализирана за истражување, развој, производство и продажба на сите видови карти за играње, карти за игри, игри на табла и кутии за подароци.Компанијата зафаќа површина од 6000 метри квадратни и ја водат околу 200 квалификувани работници, со најдобар менаџерски тим.

Класификација на шаблоните на производот

 • Карти за играње карти

  Карти за играње карти

 • Казино карти за играње

  Казино карти за играње

 • Пластични карти за играње

  Пластични карти за играње

 • Промотивни карти за играње

  Промотивни карти за играње

 • Печатена картичка за игра

  Печатена картичка за игра

 • Игра на табла

  Игра на табла

 • Додатоци поврзани со картички

  Додатоци поврзани со картички