Преземи

Редовниот образец го преземате овде, за какви било прашања ве молиме слободно контактирајте со нас.

 • 57×87×17mm, еднострана залепена кутија
 • 57 × 87 × 17 мм, двострана кутија за прицврстување
 • 57×87×18mm, еднострана залепена кутија
 • 57 × 87 × 18 мм, двострана кутија за прицврстување
 • 57×87×19mm, еднострана залепена кутија
 • 57 × 87 × 19 мм, двострана кутија за прицврстување
 • 65 × 90 × 17,5 мм, двострана кутија за прицврстување
 • 65 × 90 × 17,5 мм, двострана кутија за прицврстување
 • 65 × 90 × 19 мм, двострана кутија за прицврстување
 • 65х90х17,5мм, еднострана кутија за лепење
 • 65x90x18mm, еднострана кутија за лепење
 • 65х90х18мм, двострана кутија за прицврстување
 • 57-87 мм
 • 58-88 мм
 • 63-88 мм
 • 70-120 мм
 • 88-126 мм
 • 100-140 мм