Вести

 • Тарот картите се всушност поврзани со карти за играње!

  Како западен метод на гатање, тарот картите се полни со мистерија, додека покер картите се метод за забава што ќе го игра секое домаќинство.Се чини дека постои врска помеѓу двете карти што не можат да се играат заедно!♤Општи услови за тарот и карти за играње: Меч => шпад...
  Прочитај повеќе
 • Како да изберете шпил карти за играње што не само што може да игра игри, туку и да се држи подалеку од вируси?

  Како да изберете шпил карти за играње што не само што може да игра игри, туку и да се држи подалеку од вируси?

  Дали ви е досадно дома за време на карантин?Уморни од лизгање низ социјалните мрежи? Дали нема ништо интересно за гледање на ТВ? Ако кажете „да“ на некое од овие прашања, можеби, возбудлива игра со карти ќе ви го разбуди интересот.Но, како да изберете шпил карти за играње што не може да се...
  Прочитај повеќе
 • Како да се произведе добра палуба од карти за играње

  Како да се произведе добра палуба од карти за играње

  Општо земено, печатењето карти за играње ги вклучува следните 14 фази на производство (чекорите може да бидат различни во различни фабрики): 1. Наредете 54 дизајни на покер во големина 6×9 (54) или 7×8 (56).Бидејќи некои карти за играње треба да се испечатат со 55 или 56 карти, дополнителните 1 или 2 карти...
  Прочитај повеќе
 • Мираж шпил карти за играње

  Мираж шпил карти за играње

  Клучни зборови: WJPC, WJPCC, карти за играње, кардисти, картисти, карти за играње карти, магични карти за играње, волшебници, завршна обработка со путер, премаз 19.017 долари!Повторно постигна голем успех на Kickstarter, Mirage Deck of Playing Cards, палуба што ја печатеше WJPC.WJPC стана снабдувач по избор за...
  Прочитај повеќе
 • Казино карти за играње со црно јадро хартија

  Казино карти за играње со црно јадро хартија

  Карти за играње во казино со црно јадро Хартијата првенствено се користи за врвни салони, места за забава, натпревари на високо ниво, како што се местата за забава во Макао, Филипини, Лас Вегас итн. јадрото рекламирање покер на хартија, најмногу р...
  Прочитај повеќе
 • Четири елементи во ТАРО КАРТИ

  Четири елементи во ТАРО КАРТИ

  Како што знаеме, таротот е поврзан со четири елементи, вклучително и четири групи мали аркански боздоган, мечеви, светиот грал, колекционерски предмети, соодветно на оган, ветер, вода, земја, четири елементи, карта за главна аркана карактер, исто така, и во истото времето, четирите елементи уште на почетокот на ...
  Прочитај повеќе