Информации за изложбата

  • Тарот картите се всушност поврзани со карти за играње!

    Како западен метод на гатање, тарот картите се полни со мистерија, додека покер картите се метод за забава што ќе го игра секое домаќинство.Се чини дека постои врска помеѓу двете карти што не можат да се играат заедно!♤Општи услови за тарот и карти за играње: Меч => шпад...
    Прочитај повеќе