MIRË SE VINI NË WJPCC

Dongguan Wangjing Poker Co., Ltd.(WJPCC) ndodhet në qytetin Dongguan të provincës Guangdong.Wangjing është një kompani printimi e specializuar në kërkimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e të gjitha llojeve të letrave të lojës, kartave të lojërave, lojërave të tavolinës dhe kutive të dhuratave.Kompania mbulon një sipërfaqe prej 6000 metrash katrorë dhe drejtohet nga rreth 200 punëtorë të kualifikuar, me një ekip menaxhues më të mirë.

Klasifikimi i modelit të produktit

 • Kartat e lojës së kardistrisë

  Kartat e lojës së kardistrisë

 • Kartat e lojës së kazinosë

  Kartat e lojës së kazinosë

 • Kartat e lojës plastike

  Kartat e lojës plastike

 • Kartat promovuese të lojës

  Kartat promovuese të lojës

 • Kartë e shtypur e lojës

  Kartë e shtypur e lojës

 • Lojë tavoline

  Lojë tavoline

 • Aksesorë që lidhen me kartat

  Aksesorë që lidhen me kartat