Profili i Kompanisë

Profili i Kompanisë

 

Dongguan Wanngjing Poker Co., Ltd.

 

Dongguan Wangjing Poker Co., Ltd. (WJPCC) ndodhet në qytetin Shenzhen të Provincës Guangdong.Wangjing është një kompani printimi e specializuar në kërkimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e të gjitha llojeve të letrave të lojës, letrave të lojës, lojërave tavoline, kartave tarot, kartave flash dhe kutive dhuratash.Kompania mbulon një sipërfaqe prej 6000 metrash katrorë dhe drejtohet nga rreth 200 punëtorë të kualifikuar, me një ekip menaxhues më të mirë.

Partner bashkëpunues

coca cola

Coca cola

FB

Facebook

Dior

Dior

disney

Disney

Armani

Armani

Hasbro-Logo

Hasbro

hennessy

Hennessy

filloni të ndritshme

Filloni me shkëlqim

Klikoni për të më dërguar email

sales@wjplayingcards.com

Gazete

ju informoj Lajmet e fundit

Testim falas

për kënaqësinë tuaj

Agjent në mbarë botën

donte sinqerisht