Lajme

 • Letrat tarot janë në të vërtetë të lidhura me letrat e lojës!

  Si një metodë perëndimore e hamendjes, letrat tarot janë plot mister, ndërsa letrat e pokerit janë një metodë argëtimi që do të luajë çdo familje.Duket se ka një marrëdhënie mes dy letrave që nuk mund të luhen së bashku!♤Kushtet e përgjithshme të tarotit dhe letrave të lojës: Shpata => spad...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni një kuvertë me letra të cilat jo vetëm mund të luajnë lojëra, por edhe të qëndrojnë larg viruseve?

  Si të zgjidhni një kuvertë me letra të cilat jo vetëm mund të luajnë lojëra, por edhe të qëndrojnë larg viruseve?

  A jeni të mërzitur në shtëpi gjatë karantinës?Jeni të lodhur duke lëvizur nëpër mediat sociale? A nuk ka asgjë interesante për të parë në TV? Nëse i thoni një "po" ndonjërës prej këtyre pyetjeve, ndoshta, një lojë tërheqëse e letrave do t'ju zgjojë interesin.Por, si të zgjidhni një kuvertë me letra të cilat nuk mund të...
  Lexo më shumë
 • Si të prodhoni një kuvertë të mirë letrash loje

  Si të prodhoni një kuvertë të mirë letrash loje

  Në përgjithësi, printimi i letrave të lojës përfshin 14 hapat e mëposhtëm të prodhimit (hapat mund të jenë të ndryshëm në fabrika të ndryshme): 1. Organizoni 54 modele pokeri në madhësi 6×9 (54) ose 7×8 (56).Për shkak se disa letra loje duhet të printohen me 55 ose 56 letra, 1 ose 2 letra shtesë...
  Lexo më shumë
 • Kuverta Mirage e letrave të lojës

  Kuverta Mirage e letrave të lojës

  Fjalët kyçe: WJPC, WJPCC, letra loje, kartë kartë, kartolina, letra loje me kartë, letra magjike, magjistarë, mbarim me gjalpë, veshje 19,017 dollarë!Arriti një sukses të madh përsëri në Kickstarter, Mirage Deck of Playing Cards, një kuvertë e printuar nga WJPC.WJPC është bërë një furnizues i zgjedhur për...
  Lexo më shumë
 • Kartat e lojës së kazinosë me letër bërthamore të zezë

  Kartat e lojës së kazinosë me letër bërthamore të zezë

  Letrat e lojërave të kazinosë me bërthamë të zezë Letra përdoret kryesisht për sallone të nivelit të lartë, vende argëtimi, gara të nivelit të lartë, si vendet argëtuese në Makao, Filipinet, Las Vegas, etj., disa klube urë të nivelit të lartë do të personalizojnë gjithashtu ngjyrën e zezë pokeri kryesor i reklamave në letër, më së shumti...
  Lexo më shumë
 • Katër elementë në KARTAT TAROT

  Katër elementë në KARTAT TAROT

  Siç e dimë, tarot është i lidhur me katër elementë, duke përfshirë katër grupe topuz të vogël arkana, shpata, grail të shenjtë, koleksione, përkatësisht që korrespondojnë me zjarrin, erën, ujin, katër elementët e tokës, kartën kryesore të karakterit arkana gjithashtu dhe në të njëjtën kohë. koha, katër elementet qysh në vitin...
  Lexo më shumë