Informacioni i ekspozitës

  • Letrat tarot janë në të vërtetë të lidhura me letrat e lojës!

    Si një metodë perëndimore e hamendjes, letrat tarot janë plot mister, ndërsa letrat e pokerit janë një metodë argëtimi që do të luajë çdo familje.Duket se ka një marrëdhënie mes dy letrave që nuk mund të luhen së bashku!♤Kushtet e përgjithshme të tarotit dhe letrave të lojës: Shpata => spad...
    Lexo më shumë