Kartë e shtypur e lojës

Kartë e shtypur e lojës

Letra artistike 300/350/400 gsm është një zgjedhje e mirë letre për kartat e lojës, petëzimi mat i bën kartat të qëndrueshme dhe miqësore për fëmijët.