Forca Teknike

1.Përvoja - Një pasuri e njohurive, me përvojë mbi 13-vjeçare në letrat e lojës OEM.

2.Team - Ekipi ynë profesional dhe miqësor i shitjeve punon me dizajnerët ekspertë të brendshëm për t'ju dhënë ndihmën dhe këshillimin më të mirë

3. Nderi - certifikuar BSCI, WJPC® është regjistruar në SHBA dhe Evropë.

4. Shërbimi - 7x24 shërbim gjatë gjithë kohës, ne jemi gjithmonë në linjë nëse keni nevojë për ndihmë.

5.Materiale - WJPC zgjedh në mënyrë rigoroze furnizues të kualifikuar të lëndëve të para, të cilët duhet të kenë kaluar testet nga autoritetet qeveritare.

6.Cilësia - Më shumë se 13 vjet përvojë në industrinë e printimit të letrave të lojës, WJPC është prodhuesi më i mirë i letrave të lojës në Azi.

1. Magazina e lëndës së parë

2. Prerja e letrës

3. Shtypje

4. Lustrim

5. Inspektimi

6. Prerja dhe këndimi i rrumbullakët

7. Bërja e kutisë

8. Paketimi

9. Mbështjellja

Aftësia për R&D


(WJPCC) ndodhet në Dongguan, Provinca Guangdong.Wangjing është një kompani printimi e specializuar në kërkimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e të gjitha llojeve të letrave të lojës, letrave të lojës, lojërave tavoline, kartave tarot, kartave flash dhe kutive dhuratash.Kompania mbulon një sipërfaqe prej 6000 metrash katrorë dhe drejtohet nga rreth 200 punëtorë të kualifikuar, me një ekip menaxhues më të mirë.

Klikoni për të më dërguar email

sales@wjplayingcards.com

Gazete

ju informoj Lajmet e fundit

Testim falas

për kënaqësinë tuaj

Agjent në mbarë botën

donte sinqerisht