Téknologi antimikroba ramah lingkungan ngajaga ngalawan 99% tina baktéri ngabahayakeun. Dijieun tina bahan baku PVC kualitas luhur ti Jerman, waterproofed, awét jeung kaséhatan-friendly.Kaulinan kulawarga, kaulinan outdoor, cocooan budak, prop magic, jsb.

naha kartu poker palastik na atanapi kartu sasak palastik nu Anjeun pake dina kaulinan Anjeun, kami salawasna mamatahan nu pilih produk anu plastik.Kartu anu plastik sacara konservatif bakal tahan 20 dugi ka 50 kali langkung lami tibatan kartu maén palapis plastik.Kartu maén palastik Wjpcc moal ditandaan, dedent, atanapi crimped dina kaayaan maén normal, nyegah nyirian teu kahaja, sarta aranjeunna bisa diumbah nu masihan dek anjeun nu brand katingal seger anyar pikeun taun.kartu maén palastik téh senang a deal a, aranjeunna ngageser sakuliah tabél dirasakeun gampang nu nambahkeun rasa profésional kualitas pikeun kaulinan Anjeun.Wjpc kartu maén palastik téh tanda tahan, awét, fléksibel, acak effortlessly tur nungkulan kalawan betah.Éta ngajantenkeun kaulinan anjeun sacara éfisién sareng mangrupikeun solusi ékonomi anu pangsaéna pikeun kartu maén.

 

palastik-Maén-Kartu-3

 

palastik-Maén-Kartu-5

 

palastik-Maén-Kartu-4

 

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami