Disaluyukeun

1. Pananyaan

Klién kedah nyayogikeun spésifikasi, bahan, prosés, syarat bungkusan, kuantitas percetakan, waktos pangiriman, sareng sajabana supados urang tiasa ngadugikeun sacara akurat.Sajaba ti éta, patarosan sejenna ngeunaan produk ogé bisa consulted.

2. Desain perenah

Saatos pesenan parantos dikonfirmasi, klien kedah nyayogikeun sadaya desain anu diperyogikeun ngalangkungan salah sahiji ieu:
- Surélék
- Dropbox
- WeTransfer
- Google Drive
Désainer kami teras bakal nuturkeun sarat klien sareng ngamimitian damel.Dina tilu poé, urang bakal ngirim leuwih desain perenah jeung ngarévisi keur desain final.Pikeun ngahontal kualitas citak anu paling luhur, punten kirimkeun gambar sahenteuna 300 DPI, résolusi anu langkung ageung, gambar anu langkung saé.Format dokumén asli kedah CDR, AI atanapi PDF.

3. Layout dikonfirmasi sarta deposit

Nalika perenah dikonfirmasi, kami bakal ngirim invoice sareng klien kedah mayar deposit 30%.Ieu bakal dihasilkeun ku perenah dikonfirmasi final nalika deposit dikonfirmasi.

4. Produksi

Dina periode produksi, teu aya parobahan anu tiasa dilakukeun dina prosés ieu.Upami klien kedah ngarévisi file na salami produksi, biaya tambahan révisi kedah ditagihkeun ku klien.

5. Lead Time:

Ti tanggal konfirmasi sarta deposit, 10-40 rébuan decks nyaéta 10-15 poé kalungguhan waktu, 50-90 rébuan decks nyaeta 15-20 poé kalungguhan waktu, 100-150 sarébu decks nyaéta 20-25 poé kalungguhan waktu, 200-250 rébuan decks nyaéta 25-30 poé kalungguhan time.(Jadwal The bisa diatur sateuacanna nurutkeun kaayaan produksi lamun éta urgent.)

6. Pangiriman

Sanggeus produksi geus réngsé, klien nu bisa mariksa kartu (anjeun bisa datang ka pabrik urang pikeun mariksa atawa urang bisa ngirim Anjeun sampel produk massa pikeun inspeksi), sarta kasaimbangan kudu dibayar saméméh inspeksi.