FAQ

Ngeunaan Service
Ngeunaan Service

Q: Dupi abdi tiasa gaduh sababaraha sampel pikeun nguji atawa nyieun sampel sorangan?
A:Tangtu bisa.Simkuring gaduh 3 pilihan pikeun sampel.
1.Free sampel decks kartu kami saméméhna sadia, anjeun ngan perlu mayar biaya pengiriman barang.

Sampel cetak 2.Digital: lambaran anu teu dipotong sareng karya seni anjeun
Kaasup raray kartu, tonggong jeung kotak keun, warna sampel digital ngan bisa loyog jeung offset print ngeunaan 70% -80%.

3. Sampel formal (sampel fisik).Sarua salaku produk, warna sampel tiasa cocog sareng warna produk sakitar 90-95%

Q: Naon MOQ anjeun?Dupi abdi tiasa ngadamel kartu handapeun MOQ anjeun?
A:MOQ kami nyaéta 500 dek pikeun hiji versi.
Leres, urang tiasa ngadamel kartu dina 500 dek sakumaha anu dipénta, tapi biaya total sami sareng 500 dek, anu ngajantenkeun unggal dek mahal pisan sareng éta sababna kami nyarankeun pisan anjeun mesen 500.

Q: Ku nyieun kartu maén custom, bagian nu bisa ngaropéa?
A:Kartu maén adat urang tiasa dicitak kalayan desain anjeun dina hiji atanapi dua sisi, ogé kalebet permukaan kotak keun, percetakan CMYK.Kami nawiskeun percetakan PMS kalayan biaya tambahan.

Q: format file naon atuh make?
A:JPG (Minimum 300 dpi ), PNG, PSD, PDF, AI.

Q: Naha anjeun nawiskeun jasa desain karya seni?
A: Urang ayeuna teu nyadiakeun layanan design lengkep, tapi urang bisa mantuan Anjeun nambahkeun sababaraha desain basajan atawa logo dina kartu, jeung artis inhouse urang bisa méré sababaraha saran pikeun perenah nu.

Q: Sabaraha lami kanggo nampi pesenan kuring?
A:Biasana pesenan handapeun 10,000 dek, peryogi 15-20 dinten kanggo produksi saatos konfirmasi e-buktina akhir sareng nampi deposit.Pikeun mastikeun yén anjeun nampi pesenan dina waktosna, punten mamatahan waktos pangiriman supados urang tiasa ngatur éta, bahkan pikeun pesenan anu mendesak.

Q:Naha anjeun ngirim / ngirimkeun sacara internasional?
A:Sumuhun!Urang ngilikan ampir ka unggal madhab di sakuliah dunya.Urang nawiskeun DHL, Fedex, UPS, hawa jeung laut kiriman, hayu urang nyaho alamat pengiriman barang anjeun sangkan bisa pariksa biaya keur anjeun.

Klik Pikeun Surélék Kuring

sales@wjplayingcards.com

Buletin

ngawartosan anjeun Warta panganyarna

Tés Gratis

pikeun kapuasan Anjeun

agén sakuliah dunya

hayang ikhlas

Rék gawé bareng jeung urang?