Idéal pikeun kantor, outing, numpak mobil jeung piknik, euweuh ukuran tetep pikeun susunan kaulinan kartu na lolobana ukuranana ngaropéa hiji, unggal kaulinan kartu husus boga aturan sorangan.wjpcc parantos nyitak sareng ngahasilkeun seueur kartu kaulinan anu kasohor kalayan sababaraha jinis téknik khusus.Contona uv percetakan, spot UV, pilem laser laminated, spot emas / pérak foil jeung emas / pérak edging jsb 300/350/400gsm kertas seni mangrupakeun pilihan kertas alus keur kartu kaulinan, matte lamination ngajadikeun kartu awét sarta ramah-anak.Panginten anjeun peryogi sababaraha koin, bit, sareng instruksi pikeun ngabantosan maén game, komponén ieu didamel ku bahan anu ramah lingkungan.

Aya seueur jinis kotak pikeun kartu kaulinan, tutup & kotak handap, kotak laci, kotak flip, kotak keun, kotak gantungan, kotak timah, sareng kotak plastik.Wjpcc nyaéta profésionalmaker kaulinan kartu.

 

Dicitak-maén-Kaulinan-Kartu-5

 

 

Dicitak-maén-Kaulinan-Kartu-4

Dicitak-maén-Kaulinan-Kartu-2

Dicitak-maén-Kaulinan-Kartu-3

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami