Milih tina basajan hiji warna logo kartu maén atawa dek custom dicitak tina kartu kalayan sagala 54 kartu mawa gambar produk warna pinuh. Inpormasi produk Anjeun bisa dicitak dina beungeut kartu, logo anjeun bisa dicitak dina kartu deui, sarta kotak. ogé tiasa nunjukkeun inpormasi merek anjeun.Milih tulak béda nurutkeun anggaran Anjeun, 280-300gsm kualitas baku kertas maén bakal ngahemat anggaran Anjeun, 300-310gsm kertas core hideung pangalusna, nyorot brand.Air cushion Anjeun nyieun kartu maén Anjeun smoother.Salian sasak logo promosi tradisional urang jeung kartu poker, urang nampilkeun kartu maén custom ngawangun jeung themed.Decks kartu standar anu didukung ogé tiasa kalebet kartu tambahan unik anu tiasa dianggo salaku kupon, kartu bisnis, bagan unik pikeun industri anu dipromosikeun atanapi kalénder taunan ukuran saku.Dipaké salaku item insentif - kupon bisa ditebus tanpa mangaruhan integritas 54 kartu séjénna dina dek.Ieu hususna kapaké pikeun dek komunitas - atanapi dek iklan - dimana unggal kartu ngandung iklan pikeun usaha.

ngaropéa Kartu Poker Promosi Plastik (2)

Kartu Poker Promosi Plastik ngaropéa (3)

ngaropéa Kartu Poker Promosi Plastik (4)

 

 

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami