Kumaha Ngahasilkeun Dek Maén anu saé

KU Admin

Dipasang: 23-07-2020


Sacara umum, percetakan kartu maén kalebet 14 léngkah produksi di handap ieu (léngkahna tiasa bénten-béda di pabrik anu béda):

1. Susun 54 poker desain kana 6 × 9 (54) atawa 7 × 8 (56) ukuran.Kusabab sababaraha kartu maén kudu dicitak kalawan 55 atawa 56 kartu, tambahan 1 atawa 2 kartu umumna almenak atawa informasi iklan séjén.Kertas ogé dipotong kana ukuran anu saluyu 6 × 9 (54) atanapi 7 × 8 (56);

2. Opat-warna hareup jeung percetakan deui, sarta inspeksi kualitas.Saatos nyitak, dumasar kana ciri nyerep tinta kertas, lebetkeun prosés salajengna saatos tinta diserep pinuh ku kertas;

3. Ngeusian sarta drying on hareup;

d450212e

4. Ngeusian sarta drying di sisi sabalikna.Keusikan mangrupa prosés penting dina produksi poker .Nu disebut "keusikan" nyaéta nerapkeun solusi dicampur aci jeung komponén kimiawi kentel séjén pikeun kertas poker merata ngaliwatan gilinding .Ieu kusabab kertas sagala bakal salawasna némbongkeun gejala "nabrak na janggol" handapeun mikroskop, sarta poker merlukeun kertas pisan datar pikeun mastikeun smoothness cukup, sarta "keusikan" bisa nyieun datar.Kusabab aya cai dina slurry, éta kudu garing dina suhu luhur sedeng 70 nepi ka 80 derajat;

5. Steel roll Tonjolan.Kusabab kertas kartu maén téh kandel sarta diwangun ku tilu atawa leuwih lapisan, mun anjeun teu squeeze eta, bakal kajadian nu hareup jeung tukang kartu maén bakal misahkeun sanggeus maén keur lila.Sapuluh taun ka pengker, poker domestik masih mindeng ngalaman kaayaan dimana hareup jeung tukang anu dipisahkeun, tapi ayeuna masalah ieu tos rengse direngsekeun dina pabrik produksi badag skala.Pangaruh Tonjolan hadé sanggeus "ngeusian";

6. Glazing.Prosés glazing ngarujuk kana palapis (atanapi nyemprot atanapi nyitak) lapisan cet anu teu warnaan sareng transparan dina permukaan bahan anu dicitak.Saatos leveling, drying, calendering, sarta curing, lapisan caang transparan ipis jeung seragam kabentuk dina beungeut zat dicitak pikeun ngaronjatkeun smoothness tina beungeut pamawa jeung fungsi pagawean ngajaga grafik dicitak.Prosés glazing geus jadi hiji metodeu penting pikeun pagawean percetakan poker.Ieu mah ngan ukur ngajadikeun pola poker leuwih exquisite, tapi leuwih importantly, éta mangrupa prosés penting pikeun ngabentuk poker sacara moderately lemes ngarasakeun.The glazing of poker kudu ditangtukeun nurutkeun kertas.Mun glazing nu leuwih, poker bakal teuing leueur, sarta sapasang poker bakal gampang dieunakeun nalika tumpuk;lamun glazing teu cukup, poker bakal teuing kasar jeung kartu moal dikumbah ogé sarta teu bisa diselapkeun;

4ba0c937

7. Embossed tékstur.Pangaruh pola lawon tiasa ngajantenkeun poker katingal langkung luhur, sareng seueur palanggan poker iklan hoyong pangaruh pola lawon.Mesin pola lawon diwangun ku dua rollers baja paralel.Nalika kertas poker ngaliwat, tékstur dina roller baja dipencet kana kertas pikeun ngabentuk pangaruh pola lawon.(Catetan: Prosés embossing biasana diolah ku pabrik saméméh atawa sanggeus ngeusian, nu boga pangaruh tangtu dina stiffness jeung karasa kertas poker);

8. Parfum.Sababaraha konsumén merlukeun poker boga seungit husus, utamana sababaraha dahareun atawa iklan kosmetik poker ;

9. Paeh motong sarta asihan sakali.Motong 54 kartu poker horisontal kana 6 lembar (6× 9, 54 kartu) atawa 7 lembar (7× 8, 56) ku mesin motong paeh;lajeng motong longitudinally kana 9 lembar (6× 9, 54 kartu) atawa 8 lembar (7× 8, 56), sarta otomatis asihan, ngabentuk hiji susunan jeung raja di luhur jeung raja saeutik di handap.Dina waktos anu sami, ngalaksanakeun pamariksaan kualitas.juru poker dina waktos ieu masih rectangles tinimbang juru rounded, sarta poker leuwih badag batan final 57x87mm;

23052048
10. Sekundér paeh motong.Nempatkeun paeh-motong jeung diurutkeun poker kana péso 57x87mm listrik buleud maot-motong pikeun ngabentuk inti poker final nu meets spésifikasi;

11. Poker jero inti panas ngaleutikan bungkusan.The 54 cores jero sapasang poker nu ngaleutikan-dibungkus ku kertas palastik ngaliwatan mesin bungkusan.Saatos inti jero panas-shrinked, éta merenah pikeun bungkusan na Uap-buktina.(Catetan: Sacara umum, shrinkage panas tina bungkusan ku pilem palastik timer nyusut bakal deform poker sarta jadi henteu rata);

12. nyitak, glazing na paste buleud poker;

13. Nempatkeun inti poker kana kotak poker, ngaleutikan eta, tur nambahkeun gambar kawat emas.Gambar emas sarua jeung gambar di luar kotak roko, sahingga gampang pikeun pamaké pikeun muka.

14. Ngaleutikan pak unggal 10 pasang poker .Ngaleutikan bungkusan deui nyaéta pikeun ngagampangkeun inventaris, tapi ogé pikeun ngagampangkeun bungkusan gancang ka kotak bergelombang.

Upami anjeun resep kana kartu kustomisasi kami, punten ulah ragu ngahubungi kami.Wilujeng sumping di babagi pamanggih anjeun kalawanWJPC.