WJPC percetakan cardistri jeung kartu maén magic.Ukuranna 63 * 88mm / 57 * 87 atanapi ukuranana ngaropéa.Cocog jeung kartu maén hiburan, nampa LOGO custom.Jumlah kartu nyaéta 52-54.

 

Custom-Magic-Kaulinan-Kartu-2

 

Custom-Magic-Kaulinan-Kartu-3

  

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami