Kartu maén plastik

Kartu maén plastik

WJPCC 100% palastik kartu maén moal ditandaan, dedent, atawa crimped dina kaayaan maén normal, nyegah tanda teu kahaja, sarta aranjeunna bisa diumbah nu mere dek anjeun katingal seger anyar pikeun taun.